Over ons

Mooijekind Loodgieters

Loodgieter zijn is geen beroep,maar je roeping!

Piet Mooijekind (opa van Casper) was ook loodgieter bij Baderie Leen in Hoofddorp, het was dan ook makkelijk om de keus te maken om loodgieter te worden.
Werkervaring 24 jaar allround monteur geweest bij Baderie Leen in Hoofddorp, daar alle fijne kneepjes van het vak mogen leren. 
 
Loodgieter zijn is geen beroep maar je roeping!
Op 5 april 2002, 2 de plek geworden voor beste Fitter van Nederland.
Afspraken zijn al te maken, er is vanaf januari 2023 plek. U kunt contact opnemen via telefoon, WhatsApp, of via chat bericht hier.
We zien het werk graag binnenkomen.

Mooijekind Loodgieters

24 jaar ervaring!

1999 - 2023

Casper Mooijekind

De man achter Mooijekind Loodgieters is Casper Mooijekind. Een creatieve loodgieter met een oog voor detail. Vakmanschap en passie voor zijn werk staan aan de basis van Mooijekind Loodgieters. Casper heeft ruim 24 jaar ervaring als loodgieter. Maar zijn passie voor het werk als loodgieter zat er al vanaf jongs af aan in. Bij de mensen voor wie hij werkt wil Casper graag iets achter laten waar ze elke dag plezier van hebben. Wil je meer weten over mijn werkwijze? Of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op! Ik help je graag!

Wij helpen je graag!

Vrijblijvend advies

Kunnen wij jou ergens bij helpen? Laat dan gerust je gegevens achter! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.